Om oss


Kårstad Trevarefabrikk er en familiebedrift som ble etablert av Bernt Kårstad i 1949. Bedriften har lange og gode tradisjoner, og har siden etableringen ligget i Fenstad. Men ble flyttet fra Kårstad og opp til Moe (Fenstad Auto), hvor vi fortsatt er i dag.

Broren Ole Kårstad trådte inn, og de jobbet sammen i en årrekke med mange ulike produksjoner. Det ble laget bl.a. dører, vinduer, kjøkken, senger, skap, garasjeporter og trapper.

Etterhvert kom sønn av Bernt, Jan Erik Kårstad, inn i bedriften. På 70-tallet ble de tre enige om å spesialisere seg på trappeproduksjon. Dette for å sette produksjonen i system, og samtidig bedre produksjonsevne og lønnsomhet. Verkstedet ble rustet opp og bygd ut, maskinparken ble fornyet og tilpasset trappeproduksjon.

I dagens maskinpark er datastyrte freser og databeregnede trapper et stikkord.

trapper

Dette er kostbare investeringer, men vi ser at lønnsomheten ligger i kombinasjon med kvantitet og kvalitet. Trappetypene og grunntanken for bedriften ligger fortsatt i blodet, men man må alltid se fremover og tilpasse kundens behov og ønsker. Knut Kårstad, sønn av Jan Erik er tredje generasjon i bedriften. Samtlige er til daglig å treffe i bedriften.

  • Våre kunder er faste byggfirmaer og private byggherrer.
  • Vår styrke ligger i kvalitet og lojalitet ovenfor våre kunder.

Vi holder til på Fenstad i Akershus, og vi leverer våre trapper rundt om kring i Oslo og Akershus. Vi har også leveranser ellers på Østlandet.

Vi ønsker nye og gamle kunder velkommen!