90 Grader Svingtrapp

Hver svingtrapp begynner med omfattende ingeniørarbeid og design

Dette er vår bestselger, og vår kunnskap om denne trappen reflekteres i våre tegninger.

90°

Tilpassede 90 grader trapper til alle behov

Hos Kårstad møter vi alle byggeforskrifter og nasjonalt anerkjente standarder. Resultatene av vår lidenskap for design, kvalitet og service gjør det mulig for Kårstad å lage tilpassede trapper for ethvert behov.

90 Grader svingtrapp er vår bestselger

Av våre trapper, er denne vår bestselger. En smidig og populær løsning. Krever liten plass, er praktisk, og gir et flott utseende. Plassering av svingen i en svingtrapp bestemmes av åpning du har til rådighet(øverst, midten eller nederst). Anbefalt lysåpning: Ca 4300mm i lengde, og ca 1000mm bredde.

Rett

Rett Trapp

En rett trapp er den enkleste og rimeligste utførelse for trapp. Trenger noe mer plass i lengderetning enn andre trappetyper. Stikkordet er like, og som regel brede inntrinn, noe som mange setter pris på. 

Les mer

90°

90 grader svingtrapp

Av våre trapper, er denne vår bestselger. En smidig og populær løsning. Krever liten plass, er praktisk, og gir et flott utseende. Plassering av svingen i en svingtrapp bestemmes av åpning du har til rådighet

Les mer

90 grader repostrapp

90 Grader repostrapp er en enkel og klassisk løsning. Et repos er et parti midt i en trapp eller rampe som ikke har stigning. Et eksempel er et flatt parti midt i et rett trappeløp.

Les mer

180°

180 grader svingtrapp

Hver svingtrapp begynner med omfattende planlegging og design. Vår kunnskap gjennom 60 år reflekteres i våre tegninger, og 180 grader svingtrapp er ikke noe unntak. 

Les mer

180 grader repostrapp

Repostrappen tar mest plass men er best å gå i. Repostrapp krever større plass enn andre trappetyper, men er en fin løsning for bevegelseshemmede. 

Les mer