180 Grader Repostrapp

Repostrappen er best å gå i

Repostrappen tar mest plass men er best å gå i siden den har et stort, flatt parti for å ta pauser.

180°

Flott trapp for alle, perfekt trapp for eldre og bevegelseshemmede

Repostrapp krever større plass enn andre trappetyper, men er en fin løsning for bevegelseshemmede. Ligger for øvrig noe høyere i pris enn de andre trappetypene. Anbefalt lysåpning: ca. 2500 mm i lengde, og ca 1950mm i bredde for repos. Dette gir trappeløp på ca. bredde 950 mm utvendig.

180 grader repostrapp i Fenstad, Viken er en av våre bestselgere

Vi holder til på Fenstad i Viken, mellom Årnes og Jessheim. Vi leverer trapper rundt omkring i Viken. Vi har også leveranser ellers på Østlandet.

Rett

Rett Trapp

En rett trapp er den enkleste og rimeligste utførelse for trapp. Trenger noe mer plass i lengderetning enn andre trappetyper. Stikkordet er like, og som regel brede inntrinn, noe som mange setter pris på. 

Les mer

90°

90 grader svingtrapp

Av våre trapper, er denne vår bestselger. En smidig og populær løsning. Krever liten plass, er praktisk, og gir et flott utseende. Plassering av svingen i en svingtrapp bestemmes av åpning du har til rådighet

Les mer

90 grader repostrapp

90 Grader repostrapp er en enkel og klassisk løsning. Et repos er et parti midt i en trapp eller rampe som ikke har stigning. Et eksempel er et flatt parti midt i et rett trappeløp.

Les mer

180°

180 grader svingtrapp

Hver svingtrapp begynner med omfattende planlegging og design. Vår kunnskap gjennom 60 år reflekteres i våre tegninger, og 180 grader svingtrapp er ikke noe unntak. 

Les mer

180 grader repostrapp

Repostrappen tar mest plass men er best å gå i. Repostrapp krever større plass enn andre trappetyper, men er en fin løsning for bevegelseshemmede. 

Les mer