90 Grader Repostrapp

En enkel og klassisk løsning

Vi holder til på Fenstad i Viken, mellom Årnes og Jessheim. Vi leverer trapper rundt omkring i Viken. Vi har også leveranser ellers på Østlandet.

90°

Tilpassede 90 grader repostrapper til alle behov

90 Grader repostrapp er en enkel og klassisk løsning. Men er gjerne erstattet med 90 grader sving trapp, på grunn av plassbesparelse og pris. Plassering av repos bestemmes av trappeåpning. (øverst, midten, eller nederst.). Anbefalt lysåpning ca. 5000mm totallengde, med bredde ca. 1000mm.

Hva betyr repostrapp?

Et repos er et parti midt i en trapp eller rampe som ikke har stigning. Det kan for eksempel være en trappeavsats, eller ett flatt parti midt i et rett trappeløp. I Norge er det krav om at lange trapper og ramper har hvilerepos med jevne mellomrom slik at de som går i trappene skal kunne stoppe og hvile, og for å begrense fall-lengden og eventuelle personskader hvis en person faller.

 

Rett

Rett Trapp

En rett trapp er den enkleste og rimeligste utførelse for trapp. Trenger noe mer plass i lengderetning enn andre trappetyper. Stikkordet er like, og som regel brede inntrinn, noe som mange setter pris på. 

Les mer

90°

90 grader svingtrapp

Av våre trapper, er denne vår bestselger. En smidig og populær løsning. Krever liten plass, er praktisk, og gir et flott utseende. Plassering av svingen i en svingtrapp bestemmes av åpning du har til rådighet

Les mer

90 grader repostrapp

90 Grader repostrapp er en enkel og klassisk løsning. Et repos er et parti midt i en trapp eller rampe som ikke har stigning. Et eksempel er et flatt parti midt i et rett trappeløp.

Les mer

180°

180 grader svingtrapp

Hver svingtrapp begynner med omfattende planlegging og design. Vår kunnskap gjennom 60 år reflekteres i våre tegninger, og 180 grader svingtrapp er ikke noe unntak. 

Les mer

180 grader repostrapp

Repostrappen tar mest plass men er best å gå i. Repostrapp krever større plass enn andre trappetyper, men er en fin løsning for bevegelseshemmede. 

Les mer