Rett Trapp


I tillegg til våre svingtrapper, designer og bygger vi også tilpassede rette trapper.

I dag velger mange trapp ut ifra gulvet de har valgt, men det er også viktig å ta hensyn til husets stilart. Trappen kommer ikke godt nok frem visuelt sett om man ikke tenker gjennom hvordan trappen skal passe inn til stilarten i resten av huset, fremfor at den skal passe til gulvet.

Vår evne til å designe et stort utvalg av trapper tillater oss å tilpasse den perfekte trappen for deg og gi deg råd. Resultatene av vår lidenskap for design, kvalitet og service gjør det mulig for Kårstad å lage tilpassede trapper for ethvert behov. Det endelige utseendet på trappa vil avhenge av en rekke valg du tar angående trappedetaljer som trappetrinn, trappestolper(meglere) og rekkverksstaver(balustere), i tillegg til farger og materialer.

Vi har moderne produksjon på eget verksted, med egne montører som sikrer at du får et produkt du vil bli fornøyd med.

Enkel og rimelig trapp

En rett trapp er den enkleste og rimeligste utførelse for trapp. Trenger noe mer plass i lengderetning enn andre trappetyper. Stikkordet er like, og som regel brede inntrinn, noe som mange setter pris på. Anbefalt lysåpning: Ca 3250mm i lengde og ca 1000 mm bredde.

rett trapp maal

Vi holder til på Fenstad i Akershus, mellom Årnes og Jessheim. Vi leverer trapper rundt omkring i Akershus. Vi har også leveranser ellers på Østlandet.