Rett trapp

Vi designer og bygger tilpassede rette trapper

I dag velger mange trapp ut ifra gulvet de har valgt, men det er også viktig å ta hensyn til husets stilart. Trappen kommer ikke godt nok frem visuelt sett om man ikke tenker gjennom hvordan trappen skal passe inn til stilarten i resten av huset, fremfor at den skal passe til gulvet.

Rett

Den perfekte trappen

Vår evne til å designe et stort utvalg av trapper tillater oss å tilpasse den perfekte trappen for deg og gi deg råd. Resultatene av vår lidenskap for design, kvalitet og service gjør det mulig for Kårstad å lage tilpassede trapper for ethvert behov. Det endelige utseendet på trappa vil avhenge av en rekke valg du tar angående trappedetaljer som trappetrinn, trappestolper (meglere) og rekkverksstaver (balustere), i tillegg til farger og materialer.

Vi har moderne produksjon på eget verksted, med egne montører som sikrer at du får et produkt du vil bli fornøyd med.

Enkel og rimelig trapp

En rett trapp er den enkleste og rimeligste utførelse for trapp. Trenger noe mer plass i lengderetning enn andre trappetyper. Stikkordet er like, og som regel brede inntrinn, noe som mange setter pris på. Anbefalt lysåpning: Ca 3250mm i lengde og ca 1000 mm bredde.

Vi holder til på Fenstad i Viken, mellom Årnes og Jessheim. Vi leverer trapper rundt omkring i Viken. Vi har også leveranser ellers på Østlandet.

Rett

Rett Trapp

En rett trapp er den enkleste og rimeligste utførelse for trapp. Trenger noe mer plass i lengderetning enn andre trappetyper. Stikkordet er like, og som regel brede inntrinn, noe som mange setter pris på. 

Les mer

90°

90 grader svingtrapp

Av våre trapper, er denne vår bestselger. En smidig og populær løsning. Krever liten plass, er praktisk, og gir et flott utseende. Plassering av svingen i en svingtrapp bestemmes av åpning du har til rådighet

Les mer

90 grader repostrapp

90 Grader repostrapp er en enkel og klassisk løsning. Et repos er et parti midt i en trapp eller rampe som ikke har stigning. Et eksempel er et flatt parti midt i et rett trappeløp.

Les mer

180°

180 grader svingtrapp

Hver svingtrapp begynner med omfattende planlegging og design. Vår kunnskap gjennom 60 år reflekteres i våre tegninger, og 180 grader svingtrapp er ikke noe unntak. 

Les mer

180 grader repostrapp

Repostrappen tar mest plass men er best å gå i. Repostrapp krever større plass enn andre trappetyper, men er en fin løsning for bevegelseshemmede. 

Les mer