180 Grader Svingtrapp


Hver svingtrapp begynner med omfattende planlegging og design. Vår kunnskap gjennom 60 år reflekteres i våre tegninger.

Hos Kårstad møter vi alle byggeforskrifter og nasjonalt anerkjente standarder. Resultatene av vår lidenskap for design, kvalitet og service gjør det mulig for Kårstad å lage en tilpasset svingtrapp for ethvert behov. Vi har moderne produksjon på eget verksted, med egne montører som sikrer at du får et produkt du vil bli fornøyd med.

Hva er viktig å tenke på?

Riktig trinnhøyde gjør trappa god å gå i. For høye steg, og trappa oppleves som bratt og tung å gå i. For lave steg, og den blir for slak og lang. Tenk over hvem som skal bruke trappa. Høye trinn kan gjøre trappa vanskeligere å bruke både for små barn og eldre mennesker. Viktigst av alt er kanskje likevel stigningsgraden på trappa. Den er en kombinasjon av både trinnhøyde og trinndybde. Det finnes en såkalt trappeformel som du kan følge for å få en gunstigst mulig stigningsgrad. Vi gir deg rådene.

180 grader svingtrapp er en av våre bestselgere

En svingtrapp krever mindre plass enn 180 grader repostrapp, og gir en jevn og god stigning mellom etasjene. Anbefalt lysåpning: 5500mm fordelt på 3 lengder. Kan ha individuelle lengder på vangene.

180 grader svingtrapp

Vi holder til på Fenstad i Akershus, mellom Årnes og Jessheim. Vi leverer trapper rundt omkring i Akershus. Vi har også leveranser ellers på Østlandet.