180 Grader Svingtrapp

Hver svingtrapp begynner med omfattende ingeniørarbeid og design

Hos Kårstad møter vi alle byggeforskrifter og nasjonalt anerkjente standarder. Resultatene av vår lidenskap for design, kvalitet og service gjør det mulig for Kårstad å lage en tilpasset svingtrapp for ethvert behov. Vi har moderne produksjon på eget verksted, med egne montører som sikrer at du får et produkt du vil bli fornøyd med.

180°

Hva er viktig å tenke på?

Riktig trinnhøyde gjør trappa god å gå i. For høye steg, og trappa oppleves som bratt og tung å gå i. For lave steg, og den blir for slak og lang. Tenk over hvem som skal bruke trappa. Høye trinn kan gjøre trappa vanskeligere å bruke både for små barn og eldre mennesker. Viktigst av alt er kanskje likevel stigningsgraden på trappa. Den er en kombinasjon av både trinnhøyde og trinndybde. Det finnes en såkalt trappeformel som du kan følge for å få en gunstigst mulig stigningsgrad. Vi gir deg rådene.

180 grader svingtrapp er en av våre bestselgere

En svingtrapp krever mindre plass enn 180 grader repostrapp, og gir en jevn og god stigning mellom etasjene. Anbefalt lysåpning: 5500mm fordelt på 3 lengder. Kan ha individuelle lengder på vangene. Vi holder til på Fenstad i Akershus, mellom Årnes og Jessheim. Vi leverer trapper rundt omkring i Akershus. Vi har også leveranser ellers på Østlandet.

Rett

Rett Trapp

En rett trapp er den enkleste og rimeligste utførelse for trapp. Trenger noe mer plass i lengderetning enn andre trappetyper. Stikkordet er like, og som regel brede inntrinn, noe som mange setter pris på. 

Les mer

90°

90 grader svingtrapp

Av våre trapper, er denne vår bestselger. En smidig og populær løsning. Krever liten plass, er praktisk, og gir et flott utseende. Plassering av svingen i en svingtrapp bestemmes av åpning du har til rådighet

Les mer

90 grader repostrapp

90 Grader repostrapp er en enkel og klassisk løsning. Et repos er et parti midt i en trapp eller rampe som ikke har stigning. Et eksempel er et flatt parti midt i et rett trappeløp.

Les mer

180°

180 grader svingtrapp

Hver svingtrapp begynner med omfattende planlegging og design. Vår kunnskap gjennom 60 år reflekteres i våre tegninger, og 180 grader svingtrapp er ikke noe unntak. 

Les mer

180 grader repostrapp

Repostrappen tar mest plass men er best å gå i. Repostrapp krever større plass enn andre trappetyper, men er en fin løsning for bevegelseshemmede. 

Les mer